Zakład Pogrzebowy Bydgoszcz

FORDOŃSKI ZAKŁAD POGRZEBOWY

MAREK PAWŁOWSKI

TELEFON 24/7: 600 03 25 25
Opinie klientów są niezwykle ważnym elementem dla każdego przedsiębiorcy.

Opinie

Opinie

 
 
 
 
 
Adres e-mail nie będzie publikowany.
28 wpisów.
Tomasz Straszewski napisał/a 24 marca, 2015
USŁUGA POGRZEBOWA WYKONANA Z PEŁNYM PROFESJONALIZMEM, ZE ZROZUMIENIEM CIĘŻKICH CHWIL PRZEŻYWANYCH PRZEZ RODZINĘ. WIELE CIEPŁYCH SŁÓW I CHĘĆ UDZIELENIA WSZELKIEJ POMOCY W ORGANIZACJI POGRZEBU POMOGŁY NAM BARDZO. Z SERCA DZIĘKUJEMY
Dorota Kotlenga napisał/a 29 grudnia, 2014
Zakład Pogrzebowy stanął na wysokości zadania. Obsługa bardzo dobra, przyjemna. Bardzo szybka obsługa co do wypełniania dokumentów. Pracownicy zakładu bardzo mili, dokładni, kulturalni. Właściciel miał zapięte wszystko na ostatni guzik. Cała ceremonia pogrzebowa przebiegła bez niespodzianek. Głos w trakcie śpiewu właściciela zakładu na cmentarzu brzmiał bardzo czysto i profesjonalnie. Gdybym w przyszłości miała wybrać zakład pogrzebowy to bym się udała do Zakładu Pogrzebowego Pawłowski. Dziękuję
Hanna Rewers napisał/a 15 czerwca, 2014
W ciągu dwóch lat dane było mi dwukrotnie korzystać z usług FORDOŃSKIEGO ZAKŁADU POGRZEBOWEGO MAREK PAWŁOWSKI. To że wróciłam tam ponownie świadczy jedynie o wysokiej jakości usług oraz kompetencji pracowników tego zakładu. W obliczu nieszczęścia jakie dotyka człowieka po utracie bliskiej osoby, kiedy nie myśli się logicznie. Panie z tego zakładu w sposób taktowny i uprzejmy pomagają przejść przez wszystkie formalności związane z pochówkiem. Rzetelność, fachowość doradztwa oraz perfekcyjne wywiązanie się z powierzonych usług, uczciwie rozliczenie z kwoty zasiłku to jedne z licznych atutów tego zakładu.
Bogdan Rejski napisał/a 22 kwietnia, 2014
Jesteśmy zadowoleni z usług Fordońskiego Zakładu Pogrzebowego. Zakład spełnił w pełni nasze oczekiwania
Ewa Dunisławska napisał/a 28 marca, 2014
Jestem bardzo zadowolona z wyboru Fordońskiego Zakładu Pogrzebowego. Pracownicy wykazali się taktem w tak trudnych chwilach. Organizacja o przebieg pogrzebu było na bardzo wysokim poziomie
Rafał Wienbowski napisał/a 24 marca, 2014
Bardzo profesjonalna oprawa uroczystości przeprowadzona z dużym taktem i kulturą. Dlatego też skorzystałem z usług FZP ponownie.
Jadwiga Wojewódka napisał/a 21 marca, 2014
Bardzo profesjonalna obsługa na wysokim poziomie pod każdym względem. Bardzo ciekawa i niespotykana oprawa wokalno-muzyczna. Rodzinne podejście do ludzi.
Adam Nowak napisał/a 19 marca, 2014
Zdaniem wszystkich zgromadzonych, zarówno przygotowania do pogrzebu jak i cała uroczystość były na najwyższym poziomie. Wszystko odbyło się w sposób bardzo profesjonalny. Pogrzeb mojego ojca był godny, taki jaki chciałem by był. Rodzina i znajomi z uznaniem potwierdzili moje spostrzeżenia. Na uwagę zasługuje zarówno też oprawa słowno-organizacyjna całej uroczystości zagwarantowana przez właściciela zakładu.

Organizacja pogrzebu to również przedsięwzięcie logistyczne. Ilość spraw, które trzeba ze sobą pogodzić często powoduje problemy i zakłopotanie naszych klientów. W naszej firmie pomożemy Państwu załatwić wszystkie formalności pogrzebowe. Udzielimy szczegółowych informacji na temat zaświadczeń do ZUS lub USC. Zapraszamy do kontaktu!

Pomoc w załatwianiu formalności pogrzebowych